Välkommen till Cocktailpartyt

13 september 2011

Autumn Fall

Nu är det höst. Titta ut genom fönstret. Här blåser och regnar det, på en del av träden så har löven börjat ändra färg. Hösten är på många sätt den bästa och den värsta årstiden som finns. 

Det är den bästa för att det är kallt men inte "för kallt", du kan ha mysiga stickade tröjor och dricka litervis med te och så länge du är inne så är ju regnet riktigt hemtrevligt. På hösten fyller jag år och löven på träden ändrar färg och naturen blir bara alldeles magisk och vacker. Hösten kommer med kantareller, vilt och fylliga soppor. 

Det värsta med hösten måste ändå vara att sommaren precis tagit slut och att mörkret lägger sig över landet. För varje dag som går så blir det mörkare och kallare. Vinden och regnet får dina läppar att spricka upp, folk blir sjuka och smittar varandra. Ibland kan du vara förkyld i en månad utan att bli riktigt sjuk och går istället bara runt på jobbet/skolan och hostar och snorar.

Hösten kommer verken det man vill det eller inte. Kylan och mörkret sluter sig runt oss och istället för att gråta över mörkret så tycker jag att man skall tända ett doftljus. 

1 kommentar:

  1. Föll in på din sida av en ren händelse. ;)
    Woaw, vilken snygg design du fått till här.

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen

Arkiv