Välkommen till Cocktailpartyt

28 oktober 2013

NaNoWriMo 2013

NaNoWriMo eller National Novel Writing Month börjar på fredag. Det är en chans för den som bara längtar efter att skriva, att riktigt komma igång. Det är 30 dagar, 300 000 deltagare och utmaningen är att skriva 50 000 ord. Du registrerar dig på sidan och varje dag fyller du i hur mycket du har skrivit. Du kan lägga ut din text fortlöpande eller bara fylla ut antal ord. I Sverige finns det också nanowrimo-grupper som möts under oktober månad för att stötta och hjälpa en själv och andra att skriva.
50 000 words in a month. 1666 words every day. 
Själv har jag redan kommit igång att skriva under sensommaren och passerade under morgonen 30 000 ord. MEN, jag tänker ta nanowrimo-utmaningen på rak arm och skriva ytterligare 50 000 ord då 80 000 inte är så farligt långt för en novel. (Sen får man väll spendera november med att redigera texten.)
Jag har aldrig fullfört utmaningen själv, så det här blir spännande!
Du kan köpa olika merchandise på deras hemsida. Till exempel det här startkittet för att komma igång och skriva en roman. No Plot? No Problem!

Om du skall vara med och delta kan du väll lämna länk till dig blogg eller ditt nanowrimo-namn i kommentarsfältet, så kan jag följa med på din utveckling.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen