Välkommen till Cocktailpartyt

31 januari 2013

,

Anna & Espen - Radio

Igår var vi som sagt i produktion och spelade in två radiospottar. Idag har jag det färdiga resultatet och det har jag lust att dela med mig av. Vi blev otroligt nöjda och hoppas att reklamen kommer på luften snart. Spottarna är semi-erotiska små historier och målet är att få folk att skänka alla typer av avlagda kläder till Fretex återvinnings-stationer. 

Lyssna och Njut

Spot 1



 Spot 2



Team: Bianca Olsson & Helge Brekke
Voice Talent: Christian Skolmen
Production company: Verdens Sterkeste Mann

30 januari 2013

22 januari 2013

Femhundra

Jag har haft total skrivkramp för att blogga sedan sist för att det här är inte vilket inlägg som helst. Det här är inlägg nummer 500 på denna bloggen. Tänk vad tiden går fort. Den här bloggen har existerat i cirka två år och medans jag i 2011 publicerade 339 inlägg så kom jag bara upp i 157 stycken förra året. Förhoppningsvis så hamnar jag på någonstans mitt emellan i år.

Innan jag startade Down the Rabbit Hole gjorde jag ett tappert försök på att ha en livsstils-blogg, men eftersom jag verken är en shopaholic eller ett vilt dansande partydjur i spandex så var det ingen större succé. Men jag gillade publiceringsformatet, jag gillade att ha en egen röst och att det fanns en plats där jag kunde uttrycka mig om vad jag nu helst önskade.

Många vänner undrar hur jag orkar blogga, det är enkelt, det gör jag inte alltid och då bloggar jag inte. Det skall inte vara något tvång utan glädje. Andra undrar varför jag gör det och "vem som egentligen läser det där". Ja du kritiska röst hos andra, det är en del som läser den här bloggen och jag gör det för att jag tycker att det är kul.

15 januari 2013

, ,

Norwegian Dream Planner



Det här är ett studentprojekt som har utvecklat sig sedan i början av höst-terminen och nu är vi äntligen färdiga med casevideon. Norwegian menar att alla skall ha råd att resa, men som studenter vet vi själva att låga priser inte alltid räcker hela vägen. Det här är en lösning som skall hjälpa den resesugna på vägen mot drömdestinationen och som också hade gett Norwegian massor av publicitet.

Vill du se fler saker som jag har gjort så kan du besöka min portfolio på smlprojects.com.

14 januari 2013

,

I got myself a Typewriter

Sedan i höstas så har jag hållit ögonen öppna efter en skrivmaskin men modellerna har alltid varit fel, dem har inte fungerat eller så har det varit ett för högt pris. 
Så när jag var hemma i julen tog pappa med mig till en begagnat-affär med allt ifrån förra årets fula tomtar till 150 år gamla antikviteter. Där hade dem också skrivmaskiner. En 20-lapp fick jag betala (vilket bommar på normalpris med ungefär 500 kr). Ett fantastiskt fynd måste jag säga, och det bästa av allt, den fungerar alldeles utmärkt. 


03 januari 2013

,

2012

2012 var ett bra år, jorden gick inte under. Positivt. Nu när 2012 är förbi har jag bara ett halvår kvar i skolan, en väldigt "bitter-söt" känsla. Man har under året märkt på min blogg att mina studier börjar komma mot sitt slut, då jag inte haft samma ork och inspiration att blogga. Här kommer i vilket fall som helst en uppsummering på året som gått.

Januari: Den här månaden var jag besatt av fåglar. Jag började göra en tecknad serie om fåglar (som jag helt har glömt av att jag gjort) och jag tecknade och målade fåglar med vattenfärg, som på bilden ovan.

Leta i den här bloggen