Välkommen till Cocktailpartyt

06 maj 2014

, , , , , , ,

2 Månader Senare

Efter en massa problem med domänen är äntligen bloggen upp och går igen och det har hänt en massa sedan sist!...!!! Så det här blir ett superlångt inlägg.

Vad har jag gjort sedan sist?
Det första och kanske viktigaste är att jag och min team-partner gick och skaffade oss ett internship på konceptavdelningen Norges kanske bästa PR-byrå. Så här såg vi ut när vi hade varit på kontoret och fått JA.


Jag och min pojkvän blev gym-medlemmar. Det gick bra först, men just nu har båda så mycket att göra att vi är rätt dåliga på att komma iväg. Men det skall ändra sig. Jodå!


Jag upptäcker också att mitt Instagram-konto är något av ett nagelack-i-tusen-färger-konto, vilket aldrig helt var meningen. Så jag bestämde mig för att börja ta andra bilder och tackade därför ja till att vara med i en sådan där "vardags-utmaning". Det här blev resultatet.


Jag har också blivit alldeles besatt av filmen Frozen och Let it Go. Jag har Instagramat klipp, sett den flera gånger och när vi hade uppersittarkväll under Oscars-galan så höll jag tummarna så hårt att jag inte ens märkte när John Travola klämde ur sig "Adele Dazim" istället för Idina Menzel. Speciellt gillar jag ihopklippet som Disney själva har gjort, med Let It Go på 25 olika språk. 



Okej, vad har mer hänt? Jo. Jag köpte min första kimono/kaftan ever. Och det var inte bara jag som tyckte att den var fin, några veckor senare så prydde den samma kimonon ifrån Lindex omslaget på ett av Norges största magasin för kvinnor. Eftersom jag verken vet bu eller bä om mode,  så tyckte jag att det var lite kul.


Jag tog en selfie (ja jag skrev det) som blev väldigt bra (inte så ofta man lägger massa tid på hår OCH smink så det här behövde förevigas). Det här kommer med all säkerhet bli min nästa profilbild i allt vad sociala medier heter.


Trigger, pr-byrån där jag har mitt internship hade showcase-dag. En sorts öppet hus med massa föredrag och presentationer av olika case. 


Jag har druckit Tequila-drinkar ur dödskallar, Prosecco ur champagneglas, Bellinis ur dricksglas och öl rätt från burken. Det är ju viktigt att socialisera sig också.



Nu skall det jobbas lite till. God Tisdag!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen