Välkommen till Cocktailpartyt

23 februari 2014

,

Throwback Anastasia


När jag satt och såg på avslutningsceremonin i Sotji idag så började jag plötsligt tänka på den animerade filmen Anastasia ifrån 1997 och tur som jag hade på fanns den på Netflix. Det inte är en Disney-film så alla har inte sett den, men om du inte har gjort det så borde du. Älskar filmmusiken också och favoriten är In the dark of the night (eller journey to the past eller once upon a december).





20 februari 2014

, , ,

Playful Swedish Logo Project

Idag blev jag färdig med 4 flata logotyper som är min tolkning, men en lekfull twist, på några välkända varumärken ifrån Sverige. Trots lekfullheten har jag ändå försökt att plocka med element ifrån varumärkets grundläggande värden.


Om du gillar mitt arbete kan du gå in och trycka på tumme-upp på Behance, där logotyperna/illustrationerna också är publicerade - gå till sidan.


18 februari 2014

En idé att skaffa Wii U nu?


Det är inte så många som köpt Wii U och för några månader sedan så köpte vi ett begagnat av en vän som helt enkelt hade tröttnat på sitt. Det var kanske inte så konstigt för det finns/fanns inte så väldigt många bra spel. Spelet som borde ha släppts i samband med lansering av konsolen är Super Mario 3D World. Det bästa Mario-spelet sedan Galaxy-spelen, skillnaden är att här har du ett väl fungerande Multi-player mode.




Så om du funderar på att köpa ett så skulle jag säga att det är värt det bara för att kunna springa runt som en katt, klättra på väggarna, kunna spela med Princess Peach (nej hon har inte blivit kidnappad den här gången!!!) och BlueToad. I multiplayer-läget så delar man också liv vilket för en lite mer motiverad att samarbeta (fast du får en liten belöning av att samla mer poäng än din medspelare). Du kan också vara en mängd objekt som en myntlåda, en skridsko eller en Gumba.



Det ser också ut att komma fler roliga spel som Donkey Kong (var föregångare på Wii var en glädje att spela) som jag hoppas blir bra. Annars har du Super Mario Bros U och Rayman Legends som redan är tillgängliga.

Och sist men på inga sätt minst, i år kommer Mario Kart 8! Så är det värt att köpa ett Wii U så långt efter det släppts? Jag menar snarare att det inte har varit någon större idé förrän nu.

17 februari 2014

, ,

Flappy Bert

Är du också en av dem som missade att ladda hem Flappy Bird innan det togs bort ur App Store? Då kan du istället underhålla dig själv med FLAPPY BERT. Spela gärna på mobilen rätt ifrån hemsidan, känns precis som en app. 
Tack Sesame Street!

16 februari 2014

13 februari 2014

Tourniquet


Music Video for Tourniquet by Hem
hemmusic.com - download Tourniquet here

Tyckte att det här var ett otroligt vackert hantverk, hade önskat att jag också kunde göra film.

07 februari 2014

04 februari 2014

01 februari 2014

,

I'm Sorry

Under julen blev jag för upptagen med att som fanns att göra för att över huvud taget komma till lucka 24. Sen hade jag en datafri vecka, det var fantastiskt. Så kom livet och jag kände mig inte inspirerad helt enkelt. Fast jag vill vara inspirerad och inspirerande. Nu har jag haft en blogg-paus och inser både att det har varit lite lång tid och att det är ofint att inte säga något om det förrän nu.






I'm Sorry.


Leta i den här bloggen