Välkommen till Cocktailpartyt

17 juni 2013

,

Tumblr

Nu när jag har en högskoleexamen så fanns det inget annat att göra än att starta en tumblr-blogg. Inte för att mitt nya mål i livet är att sätta ihop bilder med små texter, men för att jag blev inspirerad till att starta ett nytt litet projekt. Gå till sidan här!!!




,

Bachelor i Tekst og Skribent

Efter tre år, med tidvis hårt arbete, mottog jag i fredags min bachelorgrad (det som i Sverige kallas kandidatexamen). Så nu kan jag för första gången på flera år, inte längre kalla mig student. Jag kommer att sakna Westerdals, alla kreativa folk, lärarna och festerna. Samtidigt så är det lite skönt att vara färdig och fortsätta med livet och jobba med det jag faktiskt önskar att jobba med. Hurra!


12 juni 2013

The cute Monsters have taken over my mac


Jag har snart haft min mac i tre år och jag tycker fortfarande att den är hemskt fin, men ibland så kan man behöva förnya sig.
Så idag bytte jag skrivbordsbakgrund (som jag brukar varje månad), men jag bytte också ut alla ikoner på datorn till små monster.

Om vi börjar med det enklaste. På smashing magazine lägger dem varje månaden ut en samling av skrivbordsbakgrunder med almanacka för den samma månad. Här hittar du urvalet för juni.


Jag valde "It will be raining cats and dogs during the rainy season in Japan". Den får mig att le varje gång som jag ser den.



För att byta ikoner på din mac behöver du ett program som heter Candy Bar. För fulla instruktioner kan du kolla in ett inlägg jag gjorde för två år sedan, då jag bytte ikoner sist - Gå till inlägg

Dem söta monster-inspirerade ikonerna hittar du på Artcore Illustrations. Ladda ner iContainer, då det är en fil som automatiskt läggs upp i Candy Bar när du öppnar den. Lycka till!

Leta i den här bloggen