Välkommen till Cocktailpartyt

29 november 2012

21 november 2012

Portfolio

Äntligen så har jag fått gjort klart min portfolio! Besök den på smlprojects.com. Jag har fortfarande 5+ arbeten som skall färdigställas och läggas ut på sidan under de nästa två veckorna men nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag uppdaterade länken högst upp i bloggen och helt plötsligt så kände jag mig lite lättare. 

Jag kommer säkert skriva ett inlägg snart igen när jag har fått lagt in alla arbeten i portfolion så håll utkik efter det.

Paper Dreams



Det bästa med att det finns så många kreativa studenter är allt det som kreativa studenter lägger ut på internet och delar med oss andra. Tack alla kreativa studenter!

18 november 2012

I Like Maps

Om du gillar kartor så har jag en ny board på Pinterest som heter "maps ❏". Den innehåller världskartor av olika slag, kartor som på ett eller annat sätt används som dekoration i inredning, glober o.s.v. Det är något speciellt med kartor, det är en perfekt kombination av funktion och form. Följ mig på Pinterest.




17 november 2012

15 november 2012

,

Oysters in Bordeaux

Smakade ostron för första gången i Bordeaux och jag tyckte till min stora förvåning att det var helt okej. Vi var på ett otroligt trevligt litet ställe vid havet där dem fiskade ostron och fick provsmaka så färska ostron som det bara går att få.

11 november 2012

10 november 2012

Signs of Saint-Emilion

När jag gick igenom mina foton ifrån Saint-Émilion så upptäckte jag att byn kryllade av vackra skyltar, så jag samlade några av dem i ett collage.

,

Saint-Emilion

Förra veckan var jag på en researchresa med skolan till Bordeaux med kringliggande område. Vi var också i Saint-Émilion och besökte katakomber, vinbutiker och charmerande gator och affärer. En by med lite mer än 2000 invånare som också gett namn till det kringliggande vindistriktet.

03 november 2012

The Creative life

Nu är sidan/bloggen som jag hjälpt mamma med uppe och redo för besökare. Det är en typ av pappers & scrap-blogg med tags, kort, julkort osv, bli inspirerad!

Besök sidan på www.thecreativelife.se

Leta i den här bloggen