Välkommen till Cocktailpartyt

28 oktober 2012

Self Portrait

Idag har jag målat av mig själv ifrån ett foto som togs under en midsommarfest i år. Jag sitter nämligen och jobbar på en bild som jag kan ha längst ner i mitten på bloggen. Just nu så ser det ut som att jag menar att den modebilden som jag har tecknat är någon sorts bild på mig, vilket kommunicerar helt fel. Så den skall jag byta ut helt enkelt.
För att enklare se kontraster i ansiktet så gjorde jag om fotot ifrån färg till sepia innan jag började att sketcha. Jag vet inte helt hur jag skall göra med midsommarkransen, om det är snyggast som det är nu med bara en massa krusiduller eller om jag skall försöka teckna ut kransen med alla blad och blommor. Det är inte en exakt kopia och skall inte heller vara det men jag skulle till exempel kunna göra ögonbrynen mörkare och större och mer sotade ögon, vi får se.

27 oktober 2012

, ,

Duck Egg Blue Profile

Istället för att ha en vanlig rektangulär header så valde jag att göra en cirkel som fungerade bra 
tillsammans med placering av texten och val av typsnitt.
Idag har jag jobbat fram en profil till min mammas nya blog. Hon har rundat 50-strecket och bestämt sig för att hon både kan skapa och blogga. Så självklart hjälper jag henne att designa en blog som passar för hennes behov. Bloggen är inte färdig än så jag kan inte länka men det gör jag så fort den är uppe och går. Här är fontval, headern och bloglovin-ikon.
Fonten heter CAC Champagne och går att ladda hem gratis här.

Bloglovin-ikonen matchar headern och har samma font, färg och streckad ram.

20 oktober 2012

Alma


Se den i fullskärms-läge.

Jag tror kanske inte att man behöver säga så mycket om den här video. Den talar för sig själv och den lämnar mig med en djup obehaglig känsla. Vad händer nu? Var det verkligen slut där? Nej!

15 oktober 2012

Holy Sheep


Jag säger bara en sak... bääääääääääääääää

04 oktober 2012

Leta i den här bloggen